A Seattle életben tartotta reményeit a csoport első helyére
2017. november 10. írta: blackraven18

A Seattle életben tartotta reményeit a csoport első helyére

A Seahawks győzelmével ért véget a csütörtök esti rangadó, akik a Cardinals otthonában léptek pályára. A viszonylag szoros összecsapáson 22-16 arányban diadalmaskodtak a vendégek, így 6-3-as mérleggel továbbra is esélyesek a csoport elére a Rams mögött.

jimmy_graham_seattle_seahawks_v_arizona_cardinals_8xbqzbck52fx.jpg

Hiába parancsolta le gyorsan a seattle-i támadósort mindjárt az első játék során az Arizona védelme, a hazaiak offense rögtön az első play során, Adrian Peterson révén elvesztette a labdát. Az első pontokat a Seahawks szerezte, miután J. Graham sikerrel kapta el Wilson passzát hat pontért. Nem kellett sokat várnunk a válaszra sem, a második negyed nyitó percében Stanton dobott Gresham tight end felé, akinek sikerült a játékszert az end zone-ba bevinnie. Ekkor úgy nézett ki, hogy van keresnivalója az Arizonának, azonban a vendégek defense ismét megmutatta, miért is ők az egyik legjobbak és a végzónában megállították a „Pintyeket” így újabb két ponttal gazdagodtak. A félidő végéig ezt Walshnak sikerült további két field goallal növelni, a szünetre így 15 egységnyi előnnyel mehettek a Seahawks játékosai.

A harmadik negyed nem sok izgalmat tartogatott: a Seattle tovább gyarapította yardonkénti büntetései számát, ami a találkozót megelőzően is messze a legtöbb volt. A Cardinals pedig sikertelen passzokkal operált, ez leginkább az elkapók számlájára volt írható, mintsem Stantonéra, miután Fitzgeraldon kívül mindenki többször elejtette a labdát. Egy mezőnygól kísérlet azért így is befigyelt a hazaiaknak, és az utolsó felvonás kezdetén mindössze öt pontra maradtak le a vendégek mögött. A Seattle azonban nem szeretett volna kétséget hagyni afelől, hogy ki a jobb így Jimmy Graham másodjára is lehúzta Wilson passzát egy TD-ért, amit egy bravúros Wilson-Baldwin játék előzött meg. Ezután már csak futni tudott az eredmény után a Cardinals csapata, szó szerint: ugyanis Ellington segítségével újabb hat pontot szereztek, de mindez későn, az utolsó percben történt. A sikertelen onside kicket követően pedig eldőlt a meccs. Azonban egy kisebb vereséggel ért fel ez a diadal a vendégek számára, mivel Sherman achillese elszakadt, így a szezon hátralevő részére nélkülözniük kell a remek cornert.

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr8513230469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása