A Broncos védelme egyedül kevés volt a Chiefs ellen
2017. október 31. írta: blackraven18

A Broncos védelme egyedül kevés volt a Chiefs ellen

A hétfő esti rangadón a Chiefs fogadta a Broncos csapatát, akiknek égető szükségük lett volna a győzelemre, hogy életben tartsák a csoportgyőzelemért folyó esélyeiket, azonban Siemian és alakulata egy látszólag szoros csatában elvesztette az összecsapást, és valószínűleg már csak a wild cardban bízhatnak.

alex_smith_denver_broncos_v_kansas_city_chiefs_1moyafbkom1x.jpg

Nagy reményekkel vágott neki a denveri csapat a Kansas elleni meccsnek. A második drive-juk során sikerült is eljutniuk az ellenfél 50 yardosáig, azonban a Broncos mezben visszatérő volt Chiefs játékos, Jamaal Charles kezéből kiutötték a labdát és Peters révén vezetést szereztek a hazaiak. Ezt újabb hét ponttal tudták növelni egy Smith-Kelce összejátéknak köszönhetően. A vendég csapat vesszőfutása tovább folytatódott Siemian passzát ugyanis Peters fülelte le, aki másodszor volt eredményes a mérkőzésen, ugyan csapata nem tudta pontokra váltani a bravúrt, akik Tyrek Hill révén visszadták a labdát a Broncosnak. Úgy tűnt, hogy ezzel meglehet a várva várt fordulópont, de a támadósor továbbra sem tudott élni a nekik felkínált lehetőséggel. Két field goalt követően mindkét féltől, a denveri irányító újfent elpaszolta a labdát kansasieknek. A szerencse a későbbiekben sem állt tartósan az oldalukra. Alex Smith kezéből ugyan sikerült kiütniük és megszerezniük a labdát, de a harmadik negyedben egy elrontott kick off elkapást követően elejtették azt, és a Chiefshez került újfent a játékszer, amiből mindössze egy hárompontost tudtak kicsikarni.

Míg a hazaiak oldalán ezúttal döcögött a támadójáték, a vendégek begyújtották a rakétákat és Booker révén megszerezték a meccsen első TD-jüket, így már csak tíz pontra követték a Kansast. A csoda azonban egy negyedig tartott. Az utolsóban Siemian hozta az első félidőben nyújtott formáját, és újból eladta a labdát. A szorosnak tűnő meccs a kiváló teljesítményt nyújtó Butker révén megszűnt annak lenni, a rugó ötből öt mezőnygólt értékesített és 16 pontra növelte csapata előnyét. Igaz a denveri alakulatnak még sikerült zárkózni egy Siemian-Darby TD révén, de a kétpontos kísérlet nem sikerült, így ezzel és egy elhibázott onside kickkel a találkozó lényegi része véget ért. A Chiefs a győzelemmel 6-2-re javította a mérlegét és megerősítette a vezetőszerpét a csoportban, míg a Broncos 3-4-gyel az AFC West harmadik helyére szorult vissza.

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid    

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr7513121272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása