Osweiler után Garoppolót is megszerezné a Cleveland
2017. március 10. írta: blackraven18

Osweiler után Garoppolót is megszerezné a Cleveland

Tegnap délután robbant a bomba, miután a Cleveland Browns egy már-már a "Draft Day" című filmben látható cserét hajtott végre. Az ohióiak Osweilerért ugyan 16 millió dollárt adtak ki, de elég picket szereztek ahhoz, hogy akár Garoppolót is elvigyék, amire úgy néz ki, egyre nagyobb az esély.

brock_osweiler_divisional_round_houston_texans_zdvhjgfkrepx2.png

Osweiler, mint ismeretes, borzasztó szezont produkált a Texansban, így nem csoda, hogy mielőbb igyekeztek megválni tőle és a hatalmas fizetésétől. Nos a Brownsban partnerre leletek, ugyanis egy 2018-as második körös húzásért, és egy idei hatodik körös pickért cserébe megszabadultak a QB-tól, míg az ohiói csapat benyelt 16 millió dollárt, valamint elvesztett egy idei negyedik körös kompenzációs draftcetlit. A kérdés, ki járt ezzel jól? A válasz mindketten. A Texansnak felszabadult 16 millió dollár készpénz és 10 millió dollár a sapka alól, így már könnyen megszerezhetik Romót, akiért cserélni nem  hajlandóak, így csak abban bízhatnak, hogy csapata kivágja a veterán QB-t. A Clevelandnek a fizetési sapka alatt pedig bőven van hely, és ennyi pénz megér egy jövő évi második körös választást. Sőt, egyes információk szerint, már készek is megszabadulni az újonnan megszerzett irányítótól, akár csere, akár elbocsátás révén.

A következő lépés pedig Garoppolo megszerzése. A Cleveland 2017-re két első körös, és két második körös választással bír, míg 2018-ra egy első körre, három második kör jut. Gazdálkodni tehát van miből, de megérné-e nekik odaadni az idei első húzás jogát, ne adj Isten az idei mindkét első körös cetlit, hogy Garoppolo náluk játsszon? A válasz nem. Myles Garrett messze kiemelkedik az idei draft mezőnyéből, mind tehetségben, mind tudásban, míg Garoppolót csak három meccset láthattuk kezdőként, amiken ugyan meggyőző teljesítményt nyújtott, de ahhoz kevés, hogy 1/1-et érjen. Logikusabb választásnak tűnik viszont az idei 12. választás, és egy jövő évi első körös húzás átadása. A Patriots-nak pedig nincs más dolga, csak hátradőlni székében, és várni a helyettes QB-ért az ajánlatokat. Könnyen lehet azonban, hogy egyet már el is fogadtak, ugyanis minap Garoppolo a következő szöveget posztolta az egyik képe alá Instagramon: „Halás vagyok a New Englandben töltött időért. Viszlát Boston.” Kérdés már csak az, hova megy, de vélhetően ezt is hamarosan megtudjuk.

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr8512326899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása