Lions siker a Packers otthonában
2017. november 07. írta: blackraven18

Lions siker a Packers otthonában

Hosszú idő óta először mérkőzött meg egymással a Green Bay és a Detroit csapata hétfő esti rangadón, az eddigi találkozókon pedig egy döntetlen és egy Packers győzelem született. Nem csak ezért volt oka visszavágni a Lionsnek: az elmúlt 25 év alatt mindössze egyszer, 2015-ben tudtak nyerni a Lambeau Fielden 24 vereség mellett.

matthew_stafford_detroit_lions_v_green_bay_emq-ihor4xnx.jpg

Az összecsapást a „Sajtfejűek” kezdték, azonban drive-jukat nem sikerült pontokra váltani, miután Crosby field goal kísérlete kimaradt. A „Motorvárosiak” viszont tőlük nem megszokott módon, már az első próbálkozásra TD-t értek el, így Marvin Jones elkapásával megszerezték a vezetést. Következő nekifutásra ugyan kimaradt a hárompontos kísérlet, de a tehetetlen Green Bay-i védelem ellen a félidő utolsó három percében még sikerült egy futott hatpontossal feliratkozniuk a táblára, így Abdullah révén már 14 egységnyi volt az előnyük. Egy látványos játékra azért futotta még a Packerstől is a negyed záró pillanataiban, miután rohamtempóban az játékidő lejárta előtt Crosby értékesíteni tudta a field goalt, ezzel pedig megszerezte csapata első pontjait.

A harmadik negyed nem sok izgalmat tartogatott: Hundley ugyan pontos passzokat osztogatott, és nem egyszer sikerült hosszabb yardokat is megtennie a labdával, de a hosszú játékokat nem vállalták be, így a remek no huddle munkáján kívül nem sok újat tudtunk meg róla. Igaz ez is elég volt ahhoz, hogy az utolsó felvonásban megfussa karrierje második TD-jét, és 10 pontra megközelítse a vendégeket. A Lions azonban nem bízott semmit a véletlenre, így mielőtt nagy örömködésbe kezdhettek volna a Green Bay-i drukkerek, Stafford újabb hatpontost dobott Jonesnak, és később Prater is értékesítette a harmadik mezőnykísérletét. Williams az egy yardosról ugyan még bepaszírozta magát és játékszerét az end zone-ba, de a győzelemhez ez is kevés volt. A Packers zsinórban harmadaik, összesen pedig negyedik vereségét szenvedte el négy siker mellett, míg a Detroit egymásután negyedjére nem hozott negatív mérlegű meccset, így csakúgy, mint csoportriválisuk, ők is 4-4-gyel állnak.

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr413200025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása