Két csapat is érdeklődik Tyrod Taylor és Mike Glennon iránt
2017. március 06. írta: blackraven18

Két csapat is érdeklődik Tyrod Taylor és Mike Glennon iránt

Szép lassan elkezdenek hullani a dominók, ami QB-kat illeti, és legvalószínűbb, hogy ez Mike Glennon leigazolásával, és Tyrod Taylor további sorsának eldöntésével fog kezdődni.

tyrod_taylor_buffalo_bills_v_los_angeles_rams_xcfsrjvph3sx2_1.png

A Bills ugyanis nem tervezi megtartani jelen kontraktusában Taylort, és ha elengedik, szinte biztosra vehető, hogy nem marad állás nélkül. Az egyik érdeklődő természetesen a Browns lehet, akik továbbra is dilemmáznak a kezdő irányító személyét illetően. Tyrod egy logikus megoldás lenne a Cleveland számára szabadügynökként. Atletikussága, valamint, hogy jól tudja őrizni a labdát mellette szól, és az is fontos, hogy az irányító már néhány szakemberrel a csapatból szoros kapcsolatot ápol. Az sem utolsó szempont, ha a draft előtt rendezni tudják a QB kérdést, akkor más fontos posztok betöltésén is gondolkodhatnak – az első helyen szinte biztos, hogy a Combine-on emberfeletti teljesítményt produkáló defensive endet, Myles Garrett fogják választani –, de a 12. helyen, akár más, a támadóegységhez tartozó játékost húzhatnak. A Browns számára továbbá az elkapó, Terrelle Pryor megtartása is létszükséget jelent.

Ami Glennont illeti, a Tampa Bay számára szinte esélytelen lesz a megtartása, ugyanis a QB-ra több helyen is kezdő irányítóként számítanak. A legnagyobb érdeklődést jelenleg a Chicago mutat megszerzésének irányába, akik Garoppolo helyett – akinek megszerzése sokba fájna a Bearsnek – vele is eltudnák képzelni a jövőt. Egy hasonló, 12 millió dollár körül fizetést, mint tette tavaly a Jets Ryan Fitzpatrick esetében, nála is eltudnánk képzelni, ami persze teljesítménytől függően egy kis ösztönzés gyanánt tovább növekedhet.

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr8612315409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása