Kivel helyettesíthetik Lacyt Green Bayben?
2017. március 15. írta: blackraven18

Kivel helyettesíthetik Lacyt Green Bayben?

Eddie Lacy távozásával megüresedett egy igen értékes hely a Packersnél, de vajon van olyan valaki a szabadügynök-piacon vagy a drafton, aki helyettesíteni tudja a futót, vagy a csapaton belül kel valakit felhozni a posztra?

eddie_lacy_oakland_raiders_v_green_bay_packers_xj8vdel6b2fx.jpg

A keddi napon Lacy megtalálta új csapatát a Seahawks személyében. Az RB négy év után hagyta ott a wisconsini gárdát, és free agentként aláírt Seattle-be, a szerződése egy évre szól, 5,5 millió dollárt fog keresni, amiből 3 millió a garantált összeg. A Washington állambeli csapat választását nagyban befolyásolhatta az, hogy korábbi futójuk Lynch és Lacy hasonló testi adottságokkal rendelkeznek. A Green Bay oldaláról viszont továbbra is kérdéses, ki lép a távozó running back helyébe. A szabadügynök-piacon még akadnak veteránok, akik közül válogathatnak: Adrian Peterson, Jamaal Charles vagy éppen Latavius Murray. A korábbi minnesotai kiválóság mindenesetre érdekes választás lenne, lévén, hogy csoport rivális csapatokról beszélünk. Ha mégis úgy döntenének, hogy csapaton belül jelölik ki az örököst, akkor egyértelműen Ty Montgomery lehet az ő emberük, aki annak ellenére, hogy jó teljesítménnyel rukkolt elő a 2016-os szezonban, az nem volt egyenletes, a Packersnek pedig pont a kiegyensúlyozottságra lenne szüksége, egy olyan valakire, aki rendszeresen tudja segíteni Rodgers játékát.

alvin_kamara_tennessee_v_vanderbilt_p30gmsjlotpx.jpg

Alvin Kamara, Tennessee

Itt jön képbe a harmadik opció, a draft. Az idei játékosbörzén akadnak tehetséges RB-k, és néhányon talán már a Green Baynek is megakadt a szeme. Vegyük példának Alvin Kamarát, aki a Tennessee-ről érkezik: robbanékony, képes elkapni a passzokat, és elég erővel rendelkezik, hogy áttörjön blokkokon. Nem egy olyan "szörny", mint Lacy, de változást hozhat a csapat futójátékába. De megemlíthetjük akár D′Onta Freemant, aki hasonló adatokkal hagyta el az egyetemet, mint Lacy, vagy akár Kareem Huntot is, aki pedig labdabiztosságával hívta fel magára a megfigyelők érdeklődését, valamint a pass protectionben is hajlandó részt venni. Akárkit is választ a Packers, a játékosra fontos feladatok hárulnak majd Green Bayben.

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid    

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr712340023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása