Romo a Redskinsben, Cousins a 49ersben?
2017. március 04. írta: blackraven18

Romo a Redskinsben, Cousins a 49ersben?

Egy újabb őrületes, de lehetséges megoldás kapott szárnyra a Romo-ügyben Indianapolisban a Combine ideje alatt. Ian Rapoport bennfentes beszámolói szerint, kilátásban lehet egy hármas csere a Washington-San Francisco-Dallas triója között.

0ap3000000789794.jpg

Noha a tárgyalások még csak nagyon a kezdeti szakaszában vannak, és előfordulhat, hogy sosem valósul meg az üzlet, de érdemes beszélni róla, nehogy meglepetésként érjen minket, ha mégis. Az elképzelés az, hogy a QB hiányban szenvedő 49ers megszerzi Cousinst a Redskinstől, míg utóbbi csapat a "kapott" második pickért cserébe leigazolja Romót a Cowboystól. A hármas blockbuster révén mindenki jól járna: Cousins újra társulhatna korábbi támadókoordinátorával, Kyle Shanahannel, és végre egy hosszú távú szerződést kapna; Romo megint kezdő irányító lehetne, és Washingtonban a célpontjai is meglennének; míg a Dallas a második helyen húzhatna, és a Browns választásától függően, szinte bárkit választhat. A dolognak azonban van egy olyan szépséghibája, hogy a texasi alakulatnak egy csoport riválishoz kellene engednie korábbi franchise irányítóját, melynek lehet, hogy sem Jerry Jones a tulaj, sem maga Romo nem örülne, és az is kérdés a Redskins irányítása, mit szólna az egészhez. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a Washington egy hasonlót már eljátszott a Philadelphiából érkező Donovan McNabbel, de a várva várt megmentő végül besült.

 

Fotó: nfl

Írta: Sleiher Dávid   

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr3912311165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dreamhotep 2017.03.05. 15:23:37

neeeeee csak kuzint neeee. könyörgöm: a browns után draftolunk. kizer, watson, turbinsky inkább egy jó ruki és a lóvéból meg támadófal. remélem jerry papa nem engedi, hogy a szerelme a redskinhez menjen. go faithful nation!
süti beállítások módosítása