John Lynch megtalálta a San Francisco következő irányítóját?
2017. március 03. írta: blackraven18

John Lynch megtalálta a San Francisco következő irányítóját?

A Combine a bizonyításról szól, ahol a csapatok mind fizikálisan, mind mentálisan tesztelik az ott megjelent játékosokat. A QB hiányban szenvedő 49ersre pedig úgy néz ki, egy játékos már az interjúk során komoly benyomást tett.

john_lynch_nfl_combine_day_2_bjt7obrrvw1x.jpg

John Lynch, a San Francisco GM-e csütörtökön lelkesen nyilatkozott a Notre Dame korábbi irányítójáról, DeShone Kizerről, aki úgy tűnik, élete eddigi legjobb interjúját hozta össze. „Már nagyon izgatott vagyok. Biztos vagyok benne, hogy sokan más véleményen lesznek, de ez így szokott lenni. Múlt éjjel elbeszélgettünk DeShone Kizerrel. Ez az egész ugyan nem az interjúról szól, de ha csak ez alapján osztályoznánk, utcahosszal a legjobb lenne. Ő egy lenyűgöző fiatalember, és a kisfilmje is magával ragadó. Kizer a „Harcoló Írek” egyik fénypontja volt a tavalyi szezonban, 26 TD született passzaiból, 8 TD-t pedig lábon szerzett.

227364_13c7e4f1338c4e97be77c56d91a7225a-mv2.jpg

Továbbá ismeretes az is, hogy a 49ers irányító nélkül vág neki a szabadügynök-piacnak, miután Colin Kaepernick élt a lehetőséggel, és szerdán kilépett a szerződéséből. Blaine Gabbert, aki kezdett a szezon első öt meccsén, mielőtt átadta volna helyét Kaepernicknek, szintén szabadügynök. Ne felejtsük el azonban, hogy a San Franciscó-iak választanak másodiknak a drafton, így a legjobb QB-k közül válogathatnak majd – Deshaun Watson, Mitch Turbisky, Patrick Mahomes és Kizer –, ha a Browns az első helyen úgy dönt, más pozícióra húz.

usa-today-9030120_0.jpg

Lynch, akit a San Francisco annak ellenére tett meg general managernek, hogy korábban nem volt ilyen munkatapasztalata, nem hagyja magát ellágyulni, és nyitott szemmel fog járni a Combine-on. „Úgy vélem, ugyanezek a dolgok Deshaun Watsonról is elmondhatóak. Nagy dolgot tett azzal, hogy vállára vette a csapatot, és megnyerte a bajnokságot. Ott van Trubisky és Mahone is, úgy vélem, nagyon tehetséges fiatalok vannak erre a posztra az idei drafton. Nézd, úgy gondolom, hogy nem kell nagyon reklám ahhoz, hogy tudják, ez az a pozíció, amit leginkább figyelünk. Nincs ott senkink. Ez a poszt az egyik Achilles-sarkunk, és ez a hét fontos szerepet játszik ennek orvoslásában.”

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr6712310397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dreamhotep 2017.03.05. 11:47:57

jó lenne... de egy rendes támadósor se ártana...a védelemről nem is beszélve. ezer sebből vérzünk. cap-et sajnálom picit, de gabbert-ért nem kár. persze fincsi a csoportunk is, de legalább egy pozitív mérleg jó lenne. meg a hawks-ot megszorongatni. go niners!
süti beállítások módosítása