Brady megszólalt az esetleges agyrázkódással kapcsolatban
2017. július 05. írta: blackraven18

Brady megszólalt az esetleges agyrázkódással kapcsolatban

Közel hat hete szellőztette meg Gisele Bündchen, hogy férjének, Tom Bradynek a tavalyi szezonban agyrázkódása volt, most először azonban az érintett személy is megszólalt az ügyben.

gettyimages-457632040_1.jpg

Egy vasárnapi interjúban az ESPN-es Kevin Negandhinak beszélt Brady felesége kijelentéséről: „Ő ott van mellettem minden nap (Gisele). Együtt, egy ágyba megyünk aludni minden este, ezért úgy gondolom, ő tudja mikor vannak fájdalmaim és azt is, mikor vagyok fáradt. Közösen megyünk haza a meccsekről. Tisztában van azonban azzal is, hogy mennyire fontos nekem az egészségem. Nagyon szerető és aggódó feleség.”

Brady tehát nem is cáfolta, de meg sem erősítette a feltételezéseket agyrázkódásával kapcsolatban ellentétben ügynökével, aki korábban azt mondta, az irányító nem szenvedett semmi ilyen jellegű sérülést a tavalyi szezonban. Egyelőre úgy néz ki tehát, nem kerül pont az ügy végére, így a szezon kezdetével Brady sok, az agyrázkódást firtató kérdéssel találhatja szemben magát.

 

Írta: Sleiher Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr6712643463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása