Nincs cserepartner Romóért?
2017. március 12. írta: blackraven18

Nincs cserepartner Romóért?

A csapatnál mindenki, kiváltképp Jerry Jones, abban reménykedik, hogy Romót sikerült valamelyik potenciális érdeklődővel elcserélni, így begyűjtve még néhány draftcetlit, de úgy látszik, véget kell vetni a szép álmoknak.

tony_romo_dallas_cowboys_v_cleveland_browns_25azfr015kkx.jpg

A március 9.-i piacnyitást követően legtöbben arra számítottak, hogy a Dallas meneszti veterán irányítóját, aki így kipróbálhatja majd a szabadügynök-piacot. Ez a feltételezés csak megerősítést látszott nyerni azután, hogy Romo egy videóban búcsúzott a Cowboystól, és köszönte meg a szurkolók kitartó támogatását. Ehelyett alakulata mégis úgy döntött, megpróbálkoznának egy cserével, némi ellenértéket remélve. A probléma csupán az, az érdeklődők közül senkit nem érdekel Romo ilyen módon való megszerzése. Ez, bennfentes értesülések szerint mind a Texans, mind a Broncos részéről megerősítésre került. Sőt, az is előfordulhat, hogy az utóbbi alakulat elengedése esetén sem próbálkozik meg a QB megszerzésével. Ez tehát azt jelenti, hogy ha valamilyen titkos érdeklődő nincs a képben – amiről jelenleg nincsenek információk –, akkor a Cowboys kénytelen lesz elengedni Romót. És hogy ez mikor történhet meg? Valószínűleg egy hetet sem kell várnunk a dallasi bejelentésre. Ezek után pedig legesélyesebbnek a Texans együttese tűnik a klasszis, veterán irányító játékjogának megszerzésére. 

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr2512331745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása