Tony Romo a visszavonulásról: Ahogy már múltkor megmondtam…
2017. július 13. írta: blackraven18

Tony Romo a visszavonulásról: Ahogy már múltkor megmondtam…

Nemrégiben interjút készítettek a Dallas egykori sztárirányítójával, amiben felmerült az is, hogy folytatja-e még NFL-es karrierjét játékosként. Romo válasza nagyon frappánsra sikeredett.

romo.jpg

Mint ismeretes a veterán QB-t a Cowboysnál Prescott váltja a kezdő irányító pozícióban, így neki új munka után kellett néznie, és a CBS NFL szakértőjeként folytatja majd az új szezonban. Az NFL Total Access című műsorában a szerdai nap folyamán elbeszélgettek vele, és nem kerülhette el a kérdést: láthatunk még játszani a jövőben? Romo pedig igen jól sikerült választ adott a kérdésre: „Ó igen, nagy eséllyel. Meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok. Majd megtudjátok – csak viccelek” – keserítette el végül a szurkolókat nevetés közepette a San Diegó-i születésű játékos. „Ahogy már korábban leszögeztem, befejeztem.”

Nem csoda, hogy a kényelmes kommentátori széket választotta a veterán dallasi irányító. Az elmúlt években sérülést sérülésre halmozott, és így hogy a Cowboys megtalálta jövőbeni franchise QB-ját, már bátrabban engedte el Jerry Jones nagy kedvencét. 

 

Írta: Sleiher Dávid 

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr4012661625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása