Rodgers: „Brady minden idők legjobbja”
2017. február 24. írta: blackraven18

Rodgers: „Brady minden idők legjobbja”

Tom Brady azzal, hogy megnyerte ötödik Super Bowlját, eldöntötte a vitát arról, hogy ki a valaha volt legjobb játékos, legalábbis Aaron Rogers, a Green Bay irányítója így gondolja.

tom_brady_aaron_rodgers_new_england_patriots_paj2hhyyb6mx.jpg

Bradynek ezzel a győzelemmel több bajnoki címe van, mint bármely másik irányítónak, és ha 40 felett is ilyen formában folytatja, akkor minden releváns statisztikai rekordot magáénak tudhat majd. Amikor a legkiemelkedőbb QB-król beszélünk legyen az Peyton Manning, Johnny Unitas vagy Joe Montana, nem mehetünk el Aaron Rodgers mellett sem, aki az In Depth with Graham Bensinger sportműsorban adott interjújában elmondta az igazságot Bradyről, miután csapatával az 51. Super Bowlon 25 pontos hátrányból legyőzték az Atlantát. „Sajnáltam Matt Ryant. Megismertem őt az évek alatt, és ő egy nagyszerű fickó. Hihetetlen MVP szezont futott, és 28-3 eredménynél úgy gondolom, mindenki aki nézte a meccset azt gondolta »Még egy kicsi és az Atlanta bezsebeli a gyűrűket«. Ezért volt csalódás.De szurkolói szemmel nézve egy nagyszerű mérkőzés volt, ahol Tom újra megmutatta kiválóságát. Úgy értem, nem kellett nyernie, hogy bizonyítsa, ő minden idők legjobbja, de ezzel tovább növelte az örökségét.

Rodgers bebizonyította, hogy letudja nyelni a büszkeségét, ha kell, és elismeri, amikor valaki jobb volt nála, ezúttal viszont egyenesen addig ment, hogy bevallotta, Bradyt egyelőre nem lehet felülmúlni. De mi lett volna akkor, ha a Packers 12-esének sikerül legyőznie az NFC konferenciadöntőjében az Atlantát, majd a Super Bowlon felülmúlja a Brady vezette Patriotst? Nos, akkor zsinorban 10 meccset nyert volna meg, két gyűrűje lenne a két Super Bowl MVP cím mellett. És vajon akkor Brady négy gyűrűvel és három vesztett nagydöntővel a neve mellett elmondta volna ugyanezt Rodgersől?

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr3712290357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása