A Titans áll legközelebb Brandin Cooks megszerzéséhez
2017. március 07. írta: blackraven18

A Titans áll legközelebb Brandin Cooks megszerzéséhez

A legújabb értesülések szerint a Saints ismét a Titansben látja azt a csapatot, akikkel nyélbe üthetnék a Brandin Cooks-üzletet, miután a Patriots cserekísérletét korábban visszautasították.

brandin_cooks_new_orleans_saints_v_arizona_eka-bdsrpjpx.jpg

Múlt csütörtökön röppent fel a hír, hogy ha úgy van, a New Orleans csapata szívesen megválna, a gárdával elégedetlen Cookstól, az ára pedig egy első körös draftcetli lenne. Az első érdeklődők között ott volt az Eagles és a Titans is, de ajánlatot vasárnapig csak a Patriots tett – megadták volna érte az első körös választást jogát –, de ezt a New Orleans-i alakulat visszautasította. Azóta mindössze annyi történt, hogy egy teljes kört leírva ismét a Tennessee neve merült fel lehetséges opcióként Cooks számára. De mibe fájna ez a nashville-i csapatnak? Egy ESPN bennfentes információ szerint két verzió állhat fenn: az első, hogy a Tennessee a 18. pozíciós választást küldi Cooksért, a második, hogy a Titans az ötödik helyes húzást – amit a tavalyi Ramsszel való csere révén szereztek meg – adja oda a New Orleansnak cserébe a 11. helyes választás jogáért és Cooksért. A louisianai csapat vezetőedzője, Sean Payton korábban hülyeségnek nevezte az ötletet, de később elismerte, hogy ha valaki nagyon megakarja szerezni az elkapót, lehetőséget adnak a cserére. De miért lenne jó a Titans az elkapó számára, ahol az offense a futójátékra helyezi a hangsúlyt? Annyi mindenesetre biztos, hogy nagyon rájuk férne egy jó WR, de hogy azt a drafton vagy a szabadügynök-piacon szerzik meg, egyelőre a jövő zenéje.

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr9312320299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása