Három csapat járt igazán jól a kompenzációs pickekkel
2017. február 25. írta: blackraven18

Három csapat járt igazán jól a kompenzációs pickekkel

Az NFL tegnap kiosztotta a kompenzációs pickeket a 2017-es draftra, és három, az AFC-ben játszó gárda négy újabb cetlit is be tudott gyűjteni.

c5dov8ywcaaeeln.jpg

A három alakulat, akik a legtöbb picket kapták: a Bengals, a Broncos és a Chiefs. Igaz a Browns is négyet kapott, de míg a harmadik körös kompenzációjuk a Patriots-hoz fog kerülni a Jamie Collins trade révén, addig a negyedik körös cetli az Eagles markát fogja ütni a tavalyi második húzásért cserébe. Összességében nézve a Denvernek és a Washingtonnak lesz a legtöbb húzása, szám szerint tíz, míg az eredetileg a legkevesebbet, csak öt-ötöt választó Los Angeles Rams és Miami kettő és három újabb cetlivel bővül.c5dov8ywuaaquw1.jpgA kompenzációs pickeket aszerint osszák ki, hogy melyik csapat vesztett több vagy jobb szabadügynököket, azokhoz képest, akiket az előző szezonban szerzett. Ehhez még hozzájárul egy olyan formula, ami figyelembe veszi a fizetést, a játszott időt és az alapszezon utáni jutalmakat (All Pro és Pro Bowl). Ezeket a cetliket a draft harmadik körének végétől, a hetedik kör végéig osszák szét. Az idei évben ennek kapcsán változás is történt, ugyanis a csapatok már a kompenzációs választásuk jogát is cserélhetik (lásd: Jamie Collins trade). A draftot április 27.-e és 29.-e között tartják majd Philadelphiában.

 

Fotó: twitter

Írta: Sleiher Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr4612293775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása