Gronkowski készen áll 2017-re
2017. február 25. írta: blackraven18

Gronkowski készen áll 2017-re

A New England tight endje decemberben vetette alá magát egy hátműtétnek, ami a szezon végét jelentette számára, de úgy véli, jövőre ismét a csapat kötelékében lesz, hogy megvédhessék a bajnoki címet.

rob_gronkowski_new_england_patriots_v_new_czqesxrehhx.jpg

Rob Gronkowski az ESPN-nek adott interjújában elmondta, nincs kétsége afelől, hogy 2017-ben pályára léphet. A tight endnek ez volt a harmadik hátműtéte az egyetemi évet is nézve. A legutóbbi sérülését a Seattle elleni meccsen szenvedte el, amikor is Earl Thomas egy hatalmas ütést osztott ki neki. Gronknak a 2016-os szezonban ezelőtt már pár meccset ki kellett hagynia hamstring valamint tüdő sérülés miatt. A karrierjét nézve a 27 éves játékos összesen nyolc beavatkozáson van túl, és csak kétszer volt olyan szezonja, amikor mind a 16 találkozón részt tudott venni.

A sérülések ellenére a tight end nem tervezi még egy ideig szögre akasztani a sisakját. Arra a kérdése, hogy meddig tervezi folytatni NFL-es pályafutást, a következőt válaszolta: „Még nem tudom. Továbbra is szeretek játszani, és jelen állás szerint addig szeretnék futballozni, amíg csak tudok. Úgy gondolom, hogy még folytatnom kell.” Látva Gronkowski sérülékenységét, lehet nem ártana mégis a Patriots-nak elgondolkodnia, hogy megnyissa a pénzcsapot, és kicsengesse azt a sok milliót a már szabadügynök Martellus Bennettnek, hogy legyen egy minőségi biztosék arra az esetre, ha Gronk valamilyen oknál fogva nem állna rendelkezésükre.

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid  

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr9012293013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása