Garrett: „Tegyétek lehetővé”
2017. február 11. írta: blackraven18

Garrett: „Tegyétek lehetővé”

Egy egyetemi játékos nagy kérése

Alig pár napja hogy elkezdődött a holtszezon, és máris egy igen érdekes hír fül- és szemtanúi lehettünk, ugyanis a 2017-es Draft 1/1-es várományos defensive endje azt kérte Jerry Jonestól, a Dallas Cowboys tulajdonosától, hogy tegyenek meg mindent azért, hogy Amerika csapatánál játszhasson jövőre.

myles_garrett_tennessee_v_texas_x4ip6xilbunx.png

Myles Garrettről, a Texas A&M sztár védőfalemberéről van szó, aki nem mellesleg texasi születésű is. A videót, amiben a fenti kérés elhangzott, az ESPN tette közzé pénteken, és a következők hallhatók a felvételen: „Hozzád beszélek Jerry. Mr. Jason Garrett edző, tedd lehetővé. Dak Prescott irányítja most a csapatunk. Arra kérlek, hogy adjátok el Tony Romót egy pár pickért cserébe, és azokat adjátok oda a Clevelandnek, hogy megszerezhessetek. Kérem, szeretnék Dallasban játszani, váltsátok valóra.”

Az igaz, hogy Romóra már nincs szüksége a csapatnak, ezt Prescott bizonyította azzal, hogy a rájátszásba vezette a csapatot, és megkapta a legjobb újonc támadójátékos címet, és az is, hogy a Cowboysnak égető szüksége van egy jó defensive endre, de valószínűleg az első húzás jogért nagy árat kellene fizetniük, amihez még egy Romo csere is kevés lenne. Az viszont szinte biztos, hogy mire a Dallas sorra kerül (28.-ként választanak) Garrett már el fog kelni, legrosszabb esetben is már a top5-ben. Ha ez nem lenne elég, akkor a Clevelandnek még van egy 12. helyes választása, és szintén igényük van egy kiváló szélső falemberre. Annyit még meg kell említenünk Garrett kapcsán, hogy korábban kijelentette, hogy nem szeretne egy hideg éghajlatú városban játszani, valamint, hogy nem vesz részt az idei Drafton, pontosabban, nem lesz jelen, hanem családjával és barátaival izgulja végig a választást.

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr9912248998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Franko Mondó 2017.02.11. 20:14:12

Meglátásom szerint, szegény egyszerűen csak nem akar Cleavlendve kerűlni, amit meg tudok érteni, én sem akarnèk. De valszeg Ö sem fog mert a Brownsból kirakták Josh McCownt (QB) igy alighanem irányìtot fognak húzni. Viszont mi (SF49ers) biztosan nem fogunk elsőkörben QB-t draftolni, legalábbis John Lynch arról beszélt, hogy első évben semmikèp nem akarnak újonc irányítóval nekivágni. Igy valszeg vagy FA-ról hoznak egy QB-t vagy Kaepernicket tartják meg és mögé draftolnak egy harmadik köröst a padra. Viszont nekünk nagyon kéne egy elit DE igy ha a fentebb vázolt dolog történik nálunk QB fronton akkor valszeg San Franciscóba kerűl Garrett.
De van harmadik opció is... ugyanis a Pats nyitott lenne egy Garoppolo trade-re akinek egy év maradt a szerződèséből és mivel Brady marad még minimum 3 évet ö igy távozni fog. Ez annyiban érinti Garrettet, hogy a Browns, a 49ers és a Bears is bejelentkezett Garoppolóért és mivel a Browns 1/1-es cetlije eddig a legèrtékesebb ajànlat érte igy elvileg odakerülne. Amiből az következik, hogy a Brownsnak megoldódik a QB kérdése és Garrett a költözhetne New Englandbe.
Persze ez csak egy sajat elmélet... ami nem mérvadó. ☺
süti beállítások módosítása