Mire figyeljünk a Pro Bowlon?
2017. január 28. írta: blackraven18

Mire figyeljünk a Pro Bowlon?

Visszatért a konferencia-konferencia elleni párharc a Pro Bowlok történetébe sőt, a Skills Challenge is újból megrendezésre került Orlandóban. Az AFC csoportját Andy Reid és csapata, míg az NFC játékosait Jason Garrett és gárdája irányítja majd itthoni idő szerint hétfő hajnalban.

dak-prescott_pg_600.jpg

De kikre is kell majd figyelnünk a kettőkor kezdődő meccsen? Mike Evans elkapóra, aki 1321 yardot és 12 TD-t szedett össze, előbbi a negyedik, míg utóbbi a második legtöbb a ligában. A WR továbbá megígérte, hogy gondoskodni fog a show-ról, viccesen megjegyezve azt is, tudja, hogy a győztes több pénzt kap: „Most tudtam meg, hogy dupla annyi pénzt kapsz, ha nyersz, ezért mindent beleadok.” Trükkös játékokra a Chiefs támadókoordinátorától, Brad Childresstől. Olyan játékosok fogják segíteni munkáját, mint Jarvis Landry, DeMarco Murray vagy T.Y. Hilton, igaz egy kiváló secondary-vel néznek majd szembe. Mike Tolbertre, a Panthers fullbackjére. A pénteki gyakorláson egy helycserés támadást mutattak be Elliott-tal, így a fiatal tehetség került a fullback, míg Tolbert a futó pozícióba. A rekordot Marshall Faulk tartja a Pro Bowlokon, 180 yardot futott, de Tolbert esélyes lehet ennek megdöntésére, ki akarna egy több mint 110 kilós embert arm-tackle-lel szerelni? A cél egyértelműen a show, nem egy sérülés összeszedése. Michael Bennettet lehet, hogy ezúttal nem csak a defense, hanem az offense oldalon is láthatjuk. A gyakorláson egy alkalommal helyet cseréltek Ezekiel Elliott-tal, sőt, amikor látta, hogy Kirk Cousinsnak nincs célpontja, futott neki egy deep route-ot. Végül, de nem utolsó sorban Dak Prescottra, aki akár rekordokat is dönthet. Peyton Manning nevéhez fűződik a legtöbb sikeres passz (22) és a legtöbb dobott yard (342), és azzal, hogy Drew Brees és Kirk Cousins a másik két irányító – utóbbinak még kontraktusa sincs –, valamint, hogy a Dallas támadófalának több mint fele részt vesz a megmérettetésen – Tyron Smith (T), Travis Frederick (C), Zack Martin (G) – Dez Bryanttel kiegészülve, Garrett több időt biztosíthat fiatal QB-jának. Meg amúgy is, a Dallasra ráfér egy kis siker a Green Bay-től drámai módon elszenvedett vereséget követően. 

 

Fotó: nfl

Írta: Sleiher Dávid  

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr1212163159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása