Shanahan: „A Patriots védelme a legjobb, amit eddig láttunk”
2017. január 27. írta: blackraven18

Shanahan: „A Patriots védelme a legjobb, amit eddig láttunk”

Az Atlanta Falcons offense vélhetően a maximumra fogja járatni a New England Patriots defense-ét az 51. Super Bowlon, így egy izgalmas és érdekes mérkőzésnek nézhetünk elébe.

012717-nfl-new-england-patriots_vresize_880_495_high_0.jpg

Ilyen robbanékony támadósorral valószínű, még nem volt dolga a Patriótáknak, de Kyle Shanahan elismerte, hogy ellenfelük védelme, akik a legkevesebb pontot engedik meccsenként, képes lehet lelassítani Matt Ryant és társait Houstonban február 5.-én. „A legjobb védelem, amit idén láttunk az NFL-ben. Ezt a számok is igazolják. Nézd meg a felvételeket, és megtudod, hogy miért olyanok a mutatóik, amilyenek. Nagyon nehéz ellenük pontot szerezni. Ezért ők a legjobbak a ligában. Úgy hiszem, hogy csak egy meccs volt, ahol valaki 30 pontot szerzett ellenük.Kiváló játékosaik vannak minden poszton, olyanok, akik felcserélhetőek: passzsiettetők, linebackerek, cornerek és safety-k is lehetnek egyben. És nagyon jó a séma is, amiben játszanak. Messze ez lesz a legnagyobb kihívás, amivel szembe kell néznünk idén.”

Az vitathatatlan, hogy nem sok lehetőséget adnak az ellenfélnek a pontszerzésre, de összesített védelemben már nem ennyire jók, noha ez nem azt jelenti, hogy rosszak lennének. Összesen 326,4 yardot engedtek meccsenként, ami a nyolcadik helyet jelenti számukra, és tizedikek a playenkénti 5,2 yarddal. Kiváló leírás lehet a defense-ükre a „hajlik, de nem törik” kifejezés, és a New England ezt nem csak papíron, hanem a valóságban is igazolja. Azonban problémájuk lehet egy olyan csapattal szemben, akik tudják hozni a négy yardokat földön, és nagy játékokat tudnak bemutatni a levegőben is.

 

Fotó: foxsports

Írta: Sleiher Dávid

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr2212160921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása