Összefoglaló: A Houston ott van a legjobb nyolc között
2017. január 08. írta: blackraven18

Összefoglaló: A Houston ott van a legjobb nyolc között

A Texans győzelmével ért véget az NRG Stadiumban rendezett összecsapás. A hazaik a kiváló védelmük révén végig kontrollálni tudták a meccset, amihez a támadóalakulatuk is jól asszisztált, Osweilerék 27 pontot pakoltak fel a táblára, míg a Cookkal felálló Raiders csak 14 egységig jutott.

brock_osweiler_wild_card_round_oakland_raiders_jh1jkworoaxx.jpg

Pontgazdag negyeddel indították a mérkőzést a felek: először egy field goal révén megszerezték a vezetést a hazaiak, majd Clowney INT-je és Miller futott TD-je után tíz pontra növelték előnyüket. Az Oakland sem tétlenkedett, egy gyors támadást követően Murray hatpontosával válaszoltak az ellenfélnek. A második negyedben a Texansnak egy mezőnygóllal és egy Hopkins TD-vel újfent sikerült leszakadniuk a vendégektől, akiknél a támadófalból Donald Penn után a center Rodney Hudson is kiesett.

Az eseménytelen harmadik felvonást követően a záró szakasz ismét izgalmakat hozott. Elsőként Osweiler ajándékozott meg minket egy futással az end zone-ba, majd egy no huddle támadást követően a Raiders szerzett pontokat, Cook Holmesnak dobott pontos passzát követően. A végjátékban is az újonc irányító bizonyult a mérleg nyelvének, de ezúttal negatív értelemben, labdája Coorey Moore kezében kötött ki, így a Houston támadhatott. Az Oakland még visszakapta a játékszert, de csak egy harmadik eladott labdára futotta tőlük, ami ezúttal Bouye-nál landolt, a cornerback pedig ezzel eldöntötte a mérkőzést. 

A meccs embere

Egyértelműen a houstoni védelemből kerül ki ez a személy: Mercilus két sackkel, míg Clowney egy fontos INT-vel és számos passz siettetéssel járult hozzá a végső győzelemhez.

A meccs játéka

Osweiler futott hatpontosa: a védelem ugyan készült a futásra a gólvonalnál, de arra nem számítottak, hogy a hórihorgas irányító fussa meg azt.

A meccs meglepetése

Brock Osweiler játéka, aki magához képest jól játszott. Nem dobott INT-t viszont egy TD-t igen, valamint lábon is szerzett egye.

A meccs csalódása

Igaz, hogy Connor Cook első playoff mérkőzésén volt kezdő, de ennél jobban kellett volna teljesítenie. A harmadik kísérletekre szinte semmi nem ment, arról nem is beszélve, hogy kulcspillanatokban háromszor is eladta a labdát.

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr9012108643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dreamhotep 2017.01.10. 17:22:49

carr-al végük lett volna mint a botnak, igaz a volna ugye...viszont brock kezd magára találni, ahogy clowney is, JJ meggyógyul, jó az edző, jövőre talán nem is lesz olyan rossz texans fan-nak lenni. csak az öreg pufifánk vissza ne vonuljon. persze bradyék ellen nem sok esélyük van, őket idén szerintem csak a dallas állíthatja meg, (de nem fogja)
habár ninerses vagyok, szegény larrynek nagyon drukkoltam, az nem jött össze, még matt-ben és julioban reménykedek, csak az a fránya hawks... bár safety nélkül...blitzbergben meg végre egészséges mindenki, a sajtfejűek is mit műveltek a ny szupervédelemmel jordy nélkül...kevés van a szezonból, de annál keményebb lesz. aztán sajna jön a 8 hónap várás
süti beállítások módosítása