Így áll a 2017-es draft sorrendje
2016. december 30. írta: blackraven18

Így áll a 2017-es draft sorrendje

Eljátszadoztunk a gondolattal, hogy ha ma érne véget a szezon, ki mikor választana a nyitó körben. A végeredmény megszületett, amit alább el is olvashattok. Annyit elöljáróban elárulhatunk, az első helyek esetén senkit nem fog meglepetés érni.

nfl_2012_browns_vaporjet2glove_original2.png

Az első választás joga a Clevelandet illetné meg. Sokáig úgy tűnt, hogy győzelem nélkül hozzák le ezt a szezont, hasonlóan a 2008-as Detroithoz, de a San Diego végül tett azért, hogy ez ne így legyen. A második helyen az a San Fransico tanyázik, akik ha csak egy rövid ideig is, de magukénak tudhatták az első cetlit. Kaepernick ezt viszont nem hagyhatta, és egy szenzációs drive végén a Los Angeles ellen az utolsó pillanatban megszerezte a győzelmet. A harmadik helyre a Chicago jött fel, őket a Jacksonville előzte be, miután meglepetésre sikerült felülmúlniuk az AFC déli csoportjának bajnoki címére is esélyes Tennessee-t. Utóbbié az ötödik húzás lévén, hogy a Los Angeles tavaly odaadta nekik első körös pickjüket. A hatodik, hetedik és nyolcadik pozícióban a szebb napokat is megélt New York Jets, Sand Diego és Cincinnati csapatai következnek. A top10-be még befért a tavalyi NFC bajnok Carolina és a Cleveland másodszor, ők a Philadelphiától szerezték meg ezt a jogot.

 A második tizesben olyan alakulatokat találunk, mint a(z) (sorrendben): Arizona, Buffalo (a főedző állásába került a playoffról való lemaradás), Indianapolis, New Orleans, Philadelphia, akik a Minnesotától a Sam Bradford csere révén szerezték meg ezt a lehetőséget, Tennessee másodjára, Baltimore. A 18. helyen álló Tampa Bay akár még hátrább is csúszhat, amennyiben valamilyen szürreális módon megszerzik a rájátszást érő helyet. A következő a sorban a tavaly Super Bowl győztes Denver, még a 20. a Redskins, akiknek egy győzelem esetén playoff résztvevőkké válnának.

Az utolsó 12 gárda esetében csak annyit tudunk, hogy biztosan magasan fognak húzni, de azt, hogy ki hol, csak január végén illetve a nagydöntő után tudhatjuk meg. Jelenleg így áll a helyzet: Detroit, Miami, New York Giants, Kansas, Houston, Green Bay, Seattle, Pittsburgh, Atlanta, Oakland, New England és a Dallas. Van azonban két csapat, akik nem választhatnak az első körben: a Los Angeles és a Minnesota, de egy esetleges csere révén még változtathatnak a helyzeten.

Írta: Sleiher Dávid 

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr112083425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása