Magabiztos győzelmet követően menetel tovább a Steelers
2017. november 17. írta: blackraven18

Magabiztos győzelmet követően menetel tovább a Steelers

Újabb csütörtöki rangadón maradtunk szoros meccs nélkül. A Pittsburgh otthon fogadta a Tennessee csapatát, előbbi 7-2-es, míg utóbbi 5-3-as mérleggel várta a kezdőrúgást, végül azonban az „Acélosok” bizonyultak jobbnak nem is kevés, 40-17-es arányban.

ben_roethlisberger_tennessee_titans_v_pittsburgh_d53ggouwyex.jpg

Roehtlisberger a harmadik negyedtől kezdve érzett igazán rá a játékra. A találkozó második felvonásában 23-ból 20 sikeres passzt jegyzett, összeségében pedig 30 pontos átadása volt 299 yardért és 4 TD-t ért el. Ebből pedig hármat Antonio Brown szerzett: az első rögtön egy 41 yardos elkapás lett alig három perccel a találkozó megkezdését követően. A második bravúrjára várnunk kellett a nagy szünetet követő negyedig, igaz ekkor mindössze öt yardot kellett megtennie az end zone-ig, ami Boswell field goaljaival együtt már 23-10-es vezetést jelentett a hazaiaknak. Az utolsó pontot érő elkapását a záró negyedben hozta össze, most 10 yard volt a távolság, amit abszolválnia kellett a labdával. Ekkor Jesse James korábbi TD-vel együtt már 20 egységnyire nőtt a Steelers előnye. Ez pedig behozhatatlannak bizonyult a vendégek számára.

A Titans az első negyedben egy hosszú és látványos drive-val, ami Mariota futott hatpontosával ért véget, még tartani tudta a lépést a Pittsburgh-gel, de ezt követően már hibát hibára halmozott a támadósor. Az irányítót képtelen volt megvédeni az offense fal, összesen öt sacket engedélyezett a hazai védőknek, még a QB négyszer adta el a labdát egy TD passz  mellett, ugyan 32 dobásából 22 sikeres lett 306 yardért, de a hibák miatt ez kevésnek bizonyult. A harmadik negyed elején igaz, még volt esélyük a felzárkózásra, de miután Walker az end zone-ban elejtette a labdát, minden reménye szertefoszlott a vendégeknek. Succop mezőnygóljával együtt 17 egységet szereztek, és zsinórban négy győzelmet követően elszenvedték negyedik vereségüket.

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr2813294191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása