A Panthers lemosta a pályáról a Dolphinst
2017. november 14. írta: blackraven18

A Panthers lemosta a pályáról a Dolphinst

A második negyed végéig kiélezett meccsen tudott a Carolina fölényesen győzni a Miami ellen 45-21 arányban, és ezzel a Saints és a csoportelsőség nyomába eredhet.

cam_newton_miami_dolphins_v_carolina_panthers_ora5jtydhicx.jpg

A hétfő esti rangadón egy 5-4-gyel álló Carolina és egy 4-4-es Miami találkozott egymással.  A mérkőzés esélyese a Panthers volt, és annak megfelelően be is húzták azt nagy arányban. De nem volt végig egyértelmű az összecsapás kimenetele: a második negyed 14-ig percéig 10-7-re álltak a felek. A Carolina egy McCaffrey futás után iratkozott fel a táblára hat ponttal, de egy sikeres Gano field goal az első negyedből és egy jól belőtt extra pont már 10 pontot ért. A Dolphins azonban válaszolni tudott és Cutler passzát Julius Thomas húzta be az end zone-ban, alig pár perccel e félidő vége előtt. Egy újabb remek drive közepén tarott a vendég együttes, és már a szünetre készülődtek a felek, amikor Cutler INT-t dobott. Ezt kihasználta a Panthers: Newton és Dickson összjátékát követően 17-7-re módosult a félidő előtt az állás, és ez nagyban meghatározta a folytatást.

A szünet alatt nem tudott a fejekben rendet tenni a Miami edzője, a Carolina a második negyed utolsó TD-jét is számolva, egymás után öt drive-ból lett eredményes. Először Funchess brillírozott Newton labdáját követően, majd Artis-Payne is megfutotta szezonbéli első TD-jét. Ezt a Miami sem hagyta szó nélkül: Drake futott hatpontosával válaszolt az ellenfélnek – ez volt a vendég csapat első futott TD-je az évben. Azonban ez sem volt elég, hogy Fortuna az ő oldalukra álljon. Newton ugyanis megnyugtatott mindenkit egy 69 yardos szaladást követően, hogy ez most az ő estéjük lesz. A támadás sorozatot végül McCaffrey hatpontosával zárták le, aki most nem földön, hanem levegőben kapta el irányítója passzát és ért be az end zone-ba.  Az utolsó negyedre már volt kérdés a győztes kiléte, azonban így is remek futballt láthattunk a fiúktól, miután Funchess révén a Panthers tovább növelte, így is tetemes előnyét, de a Dolphinsnek is sikerült szépítenie Landry elkapását követően. Az 548 szerzett yard és hat TD pedig mondanunk sem kell, hogy franchise rekord lett hazai részről.

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr413276541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása