Az AFC egy kevés pontos mérkőzésen múlta felül az NFC-t
2017. január 30. írta: blackraven18

Az AFC egy kevés pontos mérkőzésen múlta felül az NFC-t

Az Amerikai Főcsoportnak sikerült kivédekeznie a Nemzeti Főcsoport késői támadását, így 20-13 arányban bebiztosították a Pro Bowl győzelmet Orlandóban hétfő hajnalban.

travis_kelce_pro_bowl_krsjoojbp9fx.jpg

1998 óta a legkevesebb pontos Pro Bowlon sikerült az AFC-nek diadalmaskodnia. Az első félidőben kétszer is bejutottak a végzónába, míg a második játékrészben field goalokkal 75 ezres közönség előtt megszerezték a győzelmet a Camping World Stadiumban. Justin Tucker először 38-ról, majd 31-ről is betalált, amivel 20-7-re növelte csapata előnyét. 14 perc volt vissza, amikor a billses Lorenzo Alexander megszerezte az ellenféltől a játékszert az egy yardos vonalon, és ezzel kivédekezték az NFC utolsó támadását.

Miután tíz éve először pont nélküli első negyedet vívtak a felek, a második negyedre begyújtották a rakétákat. Az AFC rögtön a nyitó játékon megtalálta az end zone-t: Alex Smith (Kansas City) passzát kapta el Delanie Walker (Tennessee) 26 yardért TD-re, egy pillanatig még dadogott is a labda a tight end kezében, de sikerült megszelídítenie, és két lábbal a pályán belül tudott maradni. Ezt követően a New Orleans irányítójának, Drew Brees-nek sikerült egyenlítenie a seattle-ös Doug Baldwin révén, aki 47 yardot tett meg a hat pontért. Az NFC-nek továbbá két lehetősége is volt az „Amerikaiak” öt yardján belül a pontszerzésre, de elsőként a Dallas újoncát, Ezekiel Elliottot állították meg negyedik és goalon, majd a Brees passzát fülelte le az end zone-ban a buffalós Stephon Gilmore. A félidő előtt még Andy Daltonnak (Cincinnati) sikerült növelnie a vezetést 14-7 arányban. Passzát Travis Kelce (Kansas City) kapta el, aki Harrison Smith (Minnesota) mögé kerülve egy pályát keresztező futást követően szerezte meg a TD-t.

A meccs legértékesebb játékosa címet megosztva az Amerikai csapatban szereplő Travis Kelce (a támadóktól) és Lorenzo Alexander (a védelemből) kapta.

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid    

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr4912168596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása