A Falcons sikerével ért véget a késő esti rangadó
2017. november 14. írta: blackraven18

A Falcons sikerével ért véget a késő esti rangadó

Eléggé egyoldalú találkozón nyert az Atlanta, miután a Dallas több olyan játékost is elvesztett a meccsre, akiket nem tudtak megfelelően pótolni, így Prescott kevés volt egyedül. Ez a győzelem pedig a későbbiekben sokat jelenthet a rájátszásért folyó harcban.

matt_ryan_dallas_cowboys_v_atlanta_falcons_ilhk8nyabm_x.jpg

Az amerikaiak által kiemelt vasárnapi meccsen a Falcons fogadta a Cowboyst. A találkozó jól indult a vendégek számára, Ryan dobott INT-t, amit a dallasiak megszereztek, és Prescott futásával sikerült TD-re váltaniuk a labdaszerzést, de pontjaik számát a későbbiekben már nem tudták növelni. Az első negyedben az Atlanta egy field goallal iratkozott fel az eredményjelzőre, majd a folytatásban Coleman futott hatpontosa után három ponttal átvették a vezetést. A Dallas mindeközben elvesztette baloldali tackle-ét Smith személyében, majd Sean Lee védőjátékos is kidőlt a sorból, csakúgy, mint a hazaiak közül Freeman.

Így folytatták a pihenő után az együttesek a mérkőzést, de a Cowboys továbbra is életképtelen volt. A támadófal nem tudta megvédeni Prescottot, így összesen nyolc alkalommal sackelték, ebből hatot Clayborn jegyzett, ez pedig franchise rekord. Emellett sikerült az Atlanta védelmének 233 yardon tartania a Dallas offense-t. Továbbá két fumble-t is kikényszerítettek hazai oldalról, amiből utána megszerezték a labdát. Prescott 29 passzából 19 lett sikeres 176 yardért és egy TD-ért.

Eközben a Falconsnál Hardy húzta le a játékszert az end zone-ban, Ryan passza után, majd a záró felvonásban Hooper is elkapott egy labdát az irányítótól. Bryant mezőnygóljával pedig beállította a végeredményt, 27-7-re győzött a Falcons. Ryan 29-ből 22-szer dobott pontosan, 215 yardot és két TD elérve egy eladott labda mellett. Mindkét csapat 5-4-gyel áll összetettben, ami jelen állás szerint a Falconsnak kedvez.

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid    

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr1413264371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása