A Dallas ki-ki meccsen győzött, míg a Philadelphia otthon parádézott
2017. november 07. írta: blackraven18

A Dallas ki-ki meccsen győzött, míg a Philadelphia otthon parádézott

A Cowboys fogadta a Chiefs csapatát a vasárnap esti rangadón és a találkozó hozta a tőle vártakat. Viszonylag sok pontos, izgalmas párharcban, ahol a védelmek kevésbé domináltak, és a vezető fél szerepe kétszer is megváltozott, tudott nyerni a hazai gárda, és ezzel fontost lépést tettek az Eaglesszel szemben a csoportelsőségért folyó versenyben. 

dak_prescott_kansas_city_chiefs_v_dallas_cowboys_gkcmlfen3fpx.jpg

Döcögősen indult a mérkőzés mindkét csapat számára. Előbb a Dallas, majd a Kansas támadósorát is leparancsolták a védelmek. Az első pontokra a nyitó negyed utolsó három percéig kellett várnunk. Prescott egy remek drive után passzolt Beasley-nek hat pontért, amit az elkapó sikeresen értékesített. Az újabb izgalmakat az első félidő záró szakasza hozta: először a Cowboys irányítója futott 10 yardot TDért, majd Hill kapta el Smith passzát, és zseniális cseleket bemutatva a hazaiak védői ellen négy pontra hozta fel gárdáját.

A négy egységnyi hátrányt három pontnyi előre váltotta a Chiefs miután Hunt és Kelce fontos play-eit követően utóbbi kapott el az end zone-ba egy Smith passzot. Nem maradt válasz nélkül a támadás, Elliott néhány yard és goalról paszírózta be a labdát a végzónába. A hazaiak előnyüket Beasley révén tudták ismét növelni, így már 11 pontra emelkedett a különbség a két fél között. A kegyelemdöfést végül a Cowboys védői vitték be: Smith dobását fülelték le, aki idei első interceptionét dobta. A Dallas 5-3-ra jávította mérlegét, míg a Kansas a hat győzelem mellett harmadik vereségét szenvedte el.

Philadelphia Eagles vs. Denver Broncos

A másik kiemelt mérkőzés az Eagles Broncos elleni párharca volt. Míg előbbi csapat az NFC első kiemeléséért van harcban, addig utóbbi a playoff reményeit próbálta menteni, kevesebb sikerrel.

carson_wentz_denver_broncos_v_philadelphia_gih4vq-hyc2x.jpg

Ugyan a vezetést egy field goallal a Denver szerezte meg, de nem tartott sokáig a vendégek öröme, pontosabban csak eddig. Ezt követően a Philadelphia szorta a pontokat. Először Jeffery révén villantak meg az end zone-ban, majd Clement kapta el Wentz passzát szintén hat pontért. Őket Burton, majd Ajayi követte egy-egy TD-vel. Utóbbi egy nagy futást bemutatva szerezte meg első philadelphiai hatpontosát. A Broncos erejéből mindössze field goalokra futotta, miközben Osweiler hozta a tőle megszokottat és eladta a labdát, a mérkőzésen összesen kétszer.

A második félidő is a hazaiak bravúrjairól szólt: Clement másodszor villant, csakúgy Jeffery, így már 44-9-re vezettek, amikor még egy negyed volt hátra. Nem csoda tehát, hogy Wentzet lecserélték és helyette Foles, a korábbi philadelphiás irányított. A Broncos kapott az alkalmon, és csodák csodájára a meccs lezárása előtt még két TD-t szereztek. Egyiket Thomas kapta el, másikat Marshall húzta be, miután kiütötték a csereirányító kezéből a jatékszert. Foles mindössze egy hatpontost osztott ki, a már harmadszor eredményes Clementnek. Ezzel a végeredménnyel az Eagles 8-1-re módosította összetettbeli állását, míg a Broncos 3-5-tel csoportja utolsó helyét foglalja el.

A további meccsek végeredményei: Carolina vs. Atlanta (20-17), Housotn vs. Indianapolis (14-20), Jacksonville vs. Cincinnati (23-7), New Orleans vs. Tampa Bay (30-10), New York Giants vs. Los Angeles Rams (17-51), Tennessee vs. Baltimore (23-20), San Francisco vs. Arizona (10-20), Seattle vs. Washington (14-17) és Miami vs. Oakland (24-27).

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr3613196438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása