Nem bírt idegenben a Bills a Jets-cel
2017. november 03. írta: blackraven18

Nem bírt idegenben a Bills a Jets-cel

Borult a papírforma a csütörtök esti meccsen, a favorit buffalói csapat nem tudott mit kezdeni a New York-i zöldekkel, akik domináns játékot bemutatva a labda mindkét oldalán, visszavágtak az első héten elszenvedett vereségért és életben tartották a reményeiket januárra. 

josh_mccown_buffalo_bills_v_new_york_jets_frvorm4agslx.jpg

Két csoportrivális mérkőzött meg egymással, így a szokásosnál is parázsabb volt a hangulat a mérkőzésen. Az első negyed a Jets bravúr játékával kezdődött, a védelem előszőr a saját egy yardosáig terelte a Bills támadófalát, majd McCown révén az offense egy hatpontossal válaszolt, miután az irányitó egy pump fake-t követően berohant az end zone-ba. A vendégeknek elő kellett húzniuk azt a bizonyos nyúlat a kalapból, ami Tyrod Taylor hathatós játékával meg is történt. Egy hosszú drive végén Zay Jones kapta el a labdát, ezzel megszerezte élete első TD-jét és a Bills is felíratkozott az eredménykijelzőre. A második negyed további részében a védelem dominált: a New York passzjátékra kényszerítette a Buffalót, ami nem igazán feküdt nekik, ez egy elvesztett labdában teljesedett ki, majd a hazaiak fülelték le majdnem McCown dobását, így már csak egy field goalra futotta a Jets-től, ami három pontos előnyt jelentett számukra. 

A New York-iak a vendégek nagy bánatára azonban ott folytatták a játékot, ahol a szünet előtt abbahagyták. Sikerült leparancsolniuk Taylorékat több alkalommal is a pályáról, miközben tovább tudták növelni előnyüket: először McCown passzát kapta el Anderson TD-ért, majd Powell remek futását követően Forte robbant be az end zone-ba 23-7-re növelve csapata előnyét. A Bills szenvedését mi sem mutatta jobban, hogy ezután még kétszer vesztették el a játékszert, O′Leary és Taylor révén, utóbbi már hatpontost ért, és ismét Forte volt a nyerő ember. A fontos kérdések ekkora már eldöltek, pedig még kilenc perc volt vissza az utolsó negyedből. Ezt kihasználta a vendég csapat és kozmetikázott egy kicsit az eredményen: Taylor passzát Thompson kapta el hat pontért, majd egy sikeres onside kicket követően Taylor az egy yardos vonalról vetődött be a végzónába. A végeredmény 34-21 lett a Jets javára, így kijelenthetjük, hogy visszavágtak a nyitó fordulóban elszenvedett vereségért úgy, hogy 63 yardon tartották a futásokban kiemelkedő Buffalót, és a földön szintén erős védelmüket is megkínálták 194 futott yarddal.

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr9613159244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása