Kraft: „Akik utálnak, azok utálni is fognak”
2017. február 23. írta: blackraven18

Kraft: „Akik utálnak, azok utálni is fognak”

A Patriots ötödik bajnoki címét követően a tulajdonos, Robert Kraft is beszámolt arról az HBO-n futó Real Sports műsornak, miként élte meg az elmúlt napokat, milyen nehézségekkel kellett eddig szembenéznie, és azt is elmondta, mit gondol Bradyről.

robert_kraft_super_bowl_li_new_england_patriots_foyv0uuseatx.jpg

Kraft a következőképpen kezdte beszámolóját: „Gondolj bele abba, milyen nyolc napon vagyok túl. Még Elton John is fellépett a partin. Nagyon mélyről indulva sikerült diadalmaskodnunk, és megnyerni a Super Bowlt. Megszereztük ezt a trófeát, és Bostonban egy havas napon több mint egy millió ember ünnepelt minket. Azt követően pedig az elnök meghívott egy ebédre, ahol Japán miniszterelnöke is jelen van. Nagyszerű hét volt.” Az interjút készítő Kremer kijelentésére, hogy mostanában nagyon jó dolog Robert Kraftnak lenni, a tulajdonos röviden csak annyit felelt: „Néha.”

robert_kraft_super_bowl_li_new_england_patriots_xag66tljg1_x.jpg

Bármit jelenthetne ez néha, de akik ismerik, min ment keresztül az elmúlt években a New England, pontosan tudják, mire utalt ezzel Kraft. A tavaly a Deflategate botrány következtében elveszített első körös pickre, a közel egy millió dolláros büntetésre, amiért illegálisan, rossz helyről filmezték az ellenfél csapat hívásait még 2007-ben, és hogy Tom Bradyt az idény elején négy meccsre elmeszelték a labdaleeresztéses botrány miatt. Ezt követően így folytatta a tulajdonos: „Amikor valaki túl gyakran nyer meg valamit, akkor elkezdesz olyan érzéséket kelteni, amik nem az emberek jó oldalát emelik ki. Mint az irigység, a féltékenység, ezek gyógyíthatatlan betegségek. Akik utálnak, azok utálni is fognak. Megértem ezt, és mi mindent megteszünk, hogy így is tartsuk őket.” Zárszóként Brady kapcsán még kiemelte: „Ő nem csak a valaha volt legnagyszerűbb irányító az NFL történetében. Ő egy csodálatos ember a szó valódi értelmében. És sokkal szimpatikusabb, mint amilyennek bárki is gondolja. Látni azt, hogy valaki őt személyében vagy a becsületességében támadja, nem fair.”

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaifocihu.blog.hu/api/trackback/id/tr4012284823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása